طرز تهیه همبرگر خانگی

بچه ها خیلی به همبرگر و از این نوع غذاهای فست فودی علاقه دارند. بنابراین می توانید برای آنها از نان های همبرگری سایز کوچک تر استفاده نمایید و برش مواد را بص

طرز تهیه همبرگر خانگی

 دستور پخت و طرز تهیه

 

نکته مهم در مورد گوشت همبرگر این است که بهتر است از گوشتی که مقداری چربی دارد استفاده نمایید. برای شروع گوشت چرخ کرده را روی یک سطح صاف پهن می کنیم. حالا پیاز را رنده می کنیم و آبش را به طور کامل می گیریم.

مواد لازم همبرگر گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد فلفل سیاه به میزان لازم دارچین به میزان لازم نمک به میزان لازم

سپس پیاز آب گرفته را روی گوشت چرخ کرده می ریزیم. در مرحله بعد سیر را له می کنیم و مانند پیاز به گوشت اضافه می کنیم. حالا تخم مرغ را نیز روی گوشت می شکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد می ریزیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. مانند مایه کباب کوبیده باید گوشت همبرگر را خوب ورز دهیم. پس از اینکه گوشت را خوب ورز دادیم مجددا آن را با کف دست پهن می کنیم و آرد سوخاری را روی گوشت می ریزیم.

کم کم آرد را اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن گوشت می کنیم تا بافت گوشت کمی سفت تر شود. در صورتی که گوشت شل بود مقدار آرد سوخاری را کمی بیشتر می کنیم. البته استفاده از آرد زیاد باعث می شود که همبرگر ما در پایان کار سفت شود.

حالا گوشت را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را مانند دایره حالت می دهیم. پس از اینکه همبرگرها را شکل دادیم آنها را به مدت حداقل ۱ ساعت داخل فریزر قرار می دهیم. در مرحله بعد همبرگر ها را می توانیم در روغن سرخ کنیم یا روی کباب پز کباب کنیم.

 

در پایان پس از اینکه همبرگر ها را آماده کردیم به تعداد همبرگرها نان مخصوص همبرگر آماده می کنیم. سپس نان ها را با خیارشور ، کاهو ، گوجه فرنگی و همبرگر پر می کنیم و سپس با سس مورد علاقه خود ( معمولا سس مایونز ) همبرگر را سرو می کنیم.

و اگر برگر مرغ می‌خواهید

 

مواد لازم همبرگر سینه مرغ چرخ کرده ۱ عدد آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر ۲ عدد فلفل دلمه ای نصف تخم مرغ ۱ عدد فلفل سیاه به میزان لازم دارچین به میزان لازم پودر آویشن به میزان لازم نمک به میزان لازم جعفری خورد شده به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت

پیاز را رنده می‌کنیم و آب آن را می‌گیریم. سیر را هم به همین شکل رنده می‌کنیم و به مرغ چرخ‌ شده اضافه می‌کنیم.

ساقه کرفس و فلفل دلمه را رنده می‌کنیم و با ادویه‌های مشخص‌شده و جعفری به مخلوط اضافه می‌کنیم.

آرد سوخاری را هم به مواد اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود. سپس مانند برگر گوشت آن را به اندازه‌های دلخواه تقسیم می‌کنیم و به‌صورت دایره‌هایی با ضخامت متوسط شکل می‌دهیم.

نکات طلایی برای یک همبرگر جذاب‌تر!

برگرها را هم می‌توانیم در روغن سرخ کنیم هم می‌توانیم گریل کنیم. برای جذاب‌تر شدن همبرگر می‌توانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با مقداری روغن بگذاریم با شعله ملایم سرخ شود. حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم و در صورت نیاز یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا می‌کند. در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقه‌تان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگر بریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و … را روی آن قرار دهید. می‌توانید موقع سرخ‌شدن برگرها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقه‌ای هم بگذارید.

 

بچه ها خیلی به همبرگر و از این نوع غذاهای فست فودی علاقه دارند. بنابراین می توانید برای آنها از نان های همبرگری سایز کوچک تر استفاده نمایید و برش مواد را بصورت ریزتر انجام دهید و مقدار گوشت همبرگری را نیز کوچک تر سرخ کنید. به این ترتیب خوردن آن برای کودکان راحتتر خواهد بود.

 

 

طرز تهیه همبرگر خانگی

 

برچسب‌ها: ,
پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 1
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته گذشته : 7
بازدید ماه گذشته : 25
بازدید سال گذشته : 27
کل بازدید : 27